Trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign för en
trivsam utemiljö

1660745_826514957375494_831648770_nFör gestaltning av hela eller delar av er trädgård bokas ett hembesök av mig eller så ges trädgårdsråd och design via internet.

Vid hembesöket går vi tillsammans igenom vad ni önskar få ut av er trädgård. Genom att anlita Debora Garden får ni tryggt och enkelt hjälp att skapa er egen grönskande oas.

Med stor växtkunskap, formseende och lång erfarenhet guidar jag er till nya snygga lösningar för er trädgård och ger även råd för redan befintliga ytor och växter.

Hembesök på uppemot två timmar kostar 1950kr inklusive moms (resa ingår inom Falkenbergs närområde). Redan då kan växtförslag skrivas ned och enklare skisser görs. Önskas en detaljerad skalenlig ritning på hela eller delar av er trädgård så mäts ytorna upp vid besöket och foton tas. Ritningen sänds sedan till er med post eller överlämnas vid ett ytterligare besök, allt efter överenskommelse. Med en sådan ritning lämnas komplett växtlista med växternas svenska och vetenskapliga namn samt växtåtgång. Skötselplan skrivs efter överenskommelse.

Detaljerad ritning
kostar mellan 6000kr till 10000kr inklusive moms för en normalstor villaträdgård beroende på arbetets omfattning. Pris går i regel att uppskatta vid hembesöket.
Behöver endast delar av trädgården detaljritas som till exempel rabatter eller entré så blir kostnaden lägre.
Jag designar både växtförslag och ytor såsom gångar och uteplatser. 

Inför besöket
Önskas en detaljerad ritning så behövs en planlösning över er tomt.
Tänk igenom om det finns speciella växter och färger som ni tycker om och vad ni vill använda trädgården till.

Webbaserad konsultation
Önskas webbaserad trädgårdsdesign så går detta bra att genomföra genom god kontakt och bilder som sänds över platsen till mig så vi tillsammans kan klargöra era önskemål.
Här sätts stor vikt vid beskrivning av platsen så förutsättningarna blir så tydliga som möjligt.
Webbaserad konsultation med trädgårdsdesign kostar 625kr per timme inklusive moms.
Detta gäller inte sedvanlig kontakt och frågor gällande trädgård som är kostnadsfritt, utan kostnad tillkommer efter överenskommelse av utförande av konsultation.

Välkomna!

 

En reaktion på “Trädgårdsdesign

  1. Hej Elin,
    Din fina hemsida har lockat mej många gånger. Jag vistas så ofta det är möjligt i mitt gamla föräldrahem med den stora trädgården på Skrea Strand. Mitt intresse är att du tittar in hos mej och vi kan resonera om trädgårdens möjligheter. Adressen är Sommarvägen 63. Jag känner till ditt arbete genom min vän Kristina Schürer på Grimsholmen.
    Ring mej gärna på mobilen 0707508688.
    Hälsningar Marianne Malmström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *