Så här går det till

Trädgårdsdesign för din drömträdgård

Med stor växtkunskap, formseende
och lång erfarenhet inom trädgård guidar jag dig till nya snygga lösningar för din trädgård och ger råd gällande redan befintliga ytor och växter.

Boka ett hembesök med mig för gestaltning av hela eller delar av din trädgård.
Här innefattas också trädgårdsråd för redan befintliga trädgårdar. 
Vid hembesöket går vi tillsammans igenom vad du/ni önskar få ut av trädgården. Genom att anlita Debora Garden får du tryggt och enkelt hjälp att skapa en egen grönskande oas! Det blir grunden i en ny trädgårdsanläggning och möjligheten till utveckling i en redan befintlig trädgård.
Hos mig kan du även få webbaserad trädgårdsdesign utförd.

Hembesök på uppemot två timmar kostar 1950kr inklusive moms. Restid samt milersättning debiteras utöver det. Vid hembesöket skriver jag ned det vi pratar om som till exempel förändringar som kan göras i trädgården och enklare skisser görs. Önskas en detaljerad skalenlig ritning på hela eller delar av er trädgård så mäts ytorna upp vid besöket och foton tas. 
Ritningen överlämnas vid ett ytterligare besök eller 
sänds med post.
Med ritning lämnas komplett växtlista med växternas svenska och vetenskapliga namn, en kort beskrivning samt antal. Det gör det lätt att fortskrida planen. 
Vid önskan om anläggning samarbetar Debora Garden med duktiga anläggare och du får då en helhetsoffert.

Skötselplan skrivs efter överenskommelse och ligger till god grund för att trädgården ska bli lättare att sköta, var sak ska göras i rätt tid och för att inget ska glömmas bort.

Detaljerad ritning
För att du ska få en komplett trädgårdsupplevelse i din trädgård lägger jag stor vikt vid färg, form och växtval i funktionella och smakfulla lösningar.
En detaljerad ritning kostar mellan 10 000 kr till 24 000kr inklusive moms för en normalstor villaträdgård.
Priset kan varierar utifrån om ni behöver en idéritning med övergripande drag så som rabattplaceringar, uteplatser och gångar eller om ni vill ha en detaljerad plan med växtlista antal och beskrivande inspirationsbilder. 

Inför besöket
Önskas en detaljerad ritning så behövs en planlösning över er tomt inför besöket.
Tänk gärna igenom om det finns speciella växter och färger som ni tycker om och vad ni vill använda trädgården till.

Webbaserad konsultation
Önskas webbaserad trädgårdsdesign så går det bra att genomföra genom att foton och planlösning över platsen sänds till mig och vi via samtal tillsammans kan klargöra era önskemål. Här sätts stor vikt vid beskrivning av platsen så förutsättningarna blir så tydliga som möjligt.
Webbaserad konsultation med trädgårdsdesign kostar 780kr per timme inklusive moms.

Varmt välkommen!