Trädgårdsdesign på distans och nära

Trädgårdsdesign på distans eller nära är det perfekta hjälpmedlet för dig som vill komma vidare i dina trädgårdstankar.
För Er som bor långt bort från mig erbjuder jag trädgårdsdesign på distans och för Er som bor nära blir det under ett hembesök många nya idéer! 

Det har blivit populärt även för den som bor en bit bort att anlita mig för några timmars trädgårdsdesign, vilket jag tycker är jätteroligt!
Via videos eller videosamtal, foton och en tomtkarta kan arbetet börja och genom telefonsamtal och mail får jag en klar bild över vad kunden behöver hjälp med.
Här nedan syns en konsultation jag gjorde för en familj utanför Sundsvall på Alnön.
En skiss över trädgården med idéer jag tagit fram i kombination med kundens önskemål och en detaljritning med en planteringsplan (som syns till viss del, ovanför till höger).

    

Vid hembesök gör jag också lättare skisser och då framför allt över vissa delar av trädgården som kunden vill ha hjälp med. Att hela trädgården inte skissas upp som exemplet ovan beror på att ett distansbesök har mer tid jämfört med hembesökets ca. två timmar.
På plats vid hembesöket tipsar jag också om växter/växtnamn och ger trädgårdsråd. Allt summeras och skrivs ned i slutet av besöket.
Det blir en perfekt start för att komma vidare med trädgårdstankar.

            

Önskas mer omfattande ritningar så körs mätningar vid hembesöket och foton tas. Se bilder på hur sådana ritningar kan se ut här!

No Comments

Post A Comment