Redo för nya utmaningar!

Gårdagen innebar både ett avslut och en nystart.
Det är roligt att blicka bakåt och minnas allt gott och förväntansfullt och spännande att blicka framåt mot nya möjligheter!

Igår gjorde jag min sista dag som trädgårdsmästare för bostadsföretaget Varbergs Stenfastigheter AB. Det har varit tre värdefulla år med många olika trädgårdsarbeten från Göteborgsområdet till södra Halland. Trädgård engagerar och mötena med alla fina hyresgäster tar jag med mig som en liten skatt.

Från företaget blev jag avtackad med bland annat det här rara olivträdet. Ett olivträd har jag ofta tänkt skaffa men inte kommit mig för, så det blir roligt att pröva på det nu. Vinterförvaringen får jag fundera på hur den ska lösas men först får trädet trivas ute bland de andra växterna som står i kruka.


Den här söta vasen med ingraverad blåklocka på fick jag från min f.d. kollega och vän Mikaela. Hon berättade att blåklockans symbolspråk är att följa sitt hjärta och det är vad jag gör nu. Känner mig tacksam för det som varit och är redo för nya utmaningar!

Jag kommer nu att arbeta med mitt företag Debora Garden på deltid och få värdefull dagtid till det. Det betyder att du som vill anlita mig som skribent, föreläsare, planerare eller konsult inom trädgård lättare kommer att få en tid.
Dessutom har jag fått chansen att arbeta på deltid som trädgårdslärare på skolan Movant i Halmstad. Mycket roligt och utvecklande att få lära ut om trädgård till vetgiriga vuxenstuderande.

Nya tider, nya möjligheter!

No Comments
 • Ann-Sofie Mårtensson
  Posted at 09:37h, 05 augusti Svara

  Så spännande att vända blad. Lycka till!

  • Elin Debora
   Posted at 00:11h, 07 augusti Svara

   Tack! Det känns glatt i hela kroppen och förväntansfullt!

 • Ann-Sofie Mårtensson
  Posted at 09:38h, 05 augusti Svara

  Lycka till!

Post A Comment