09 jul Naan
Idag, en doft av Indien!
Lagade en Indieninspirerad gryta med färsk ingefära, chili,
spiskummin, lime och mycket annat mumsigt:)
Övertygad att hela grannskapet fylldes av de förföriska dofterna!
Med grytan småputtrande bakade jag ut och gräddade naanbröd à la Debora.Det blev en het middag:)
Naanbröden smaksatte jag med smör, vitlök, flingsalt och färsk timjan!Härligt med nybakta bröd, ljuvligt luftiga med seg yta att bryta till mustig,
rundstark gryta som gav en mild hetta i munnen. Mums!
Och kanske kommer rätten med vid 3 x middag, en av de kurser jag håller i höst!:)
Jenny
Posted at 23:01h, 09 juliDet där lät jättegott 😛 vill smaka :))
Elin Debora
Posted at 09:14h, 10 juliJag får laga mer en annan gång så är ni välkomna! 🙂
Helén Andersson
Posted at 11:05h, 14 juliVill gärna kunna följa dina bloggar och få dem direkt till min e-post men vet inte hur jag gör detta.
Elin Debora
Posted at 11:43h, 14 juliAha! Kul! Jag ska kolla hur man gör det!